Rashidah Farizan's FotoPage

By: Rashidah Farizan Abd Rashid

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Thursday, 6-Nov-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
With Nadia n Famili

 
 
 
View all 4 photos...
Setelah hampir 2 tahun tak berjumpe... last sekali masa kenduri ckiah... akhirnye samapai jugak kawan ku si Nadia n famili ke rumah masa raya hari tu.. tahun ni aku dpt jumpe with my best frens; ckiah, nadia n lin... tapi tak pernah dpt pegang lagi baby ckiah... so ni ade le skit gamba with children..


Wednesday, 5-Nov-2008 02:54 Email | Share | | Bookmark
Raya 2008

Syahdu di pagi raya...
My sister famili..
Ayahanda dan Bonda kesayangan
View all 12 photos...
Ini lah gambar raya tahun ini.. baru nak upload setelah sekian lama.. setelah syawal berlalu....


Sunday, 29-Jun-2008 08:53 Email | Share | | Bookmark
Sungai Chepor....

Jauh nyeeee...
nak buat istana..
Sejuk le mummy...
View all 7 photos...
Today kami bertiga pi berkelah di chepor.. tunaikan janji yg dah buat ngan yaya... budak kecik pun pandai tuntut janji diorang... hehe

Penah bawak dia pi sana baru sekali .. itupun masa umo nye baru 1thn .. Jadi menu yg dimasak hari tu... nasi goreng udang + ikan keli goreng + telo gerong + air teh... simple je..

Masa sampai tgk alamak... cuaca dah mendung tapi hujan belum turun lagi...

Yaya punye le banyak soal nape air ni tak dlm mcm kolam... nape airnye sejuk gile bu... dlm sejuk2 tu tak nak balik pulak ... around koi 2pm awan dah gelap ... cepat2 pack nak balik.. yg sikecik ngamuk tak balik... jadi buat le perjanjian baru.. nnt kite dtg lagi ngan angah n akak yee.. her cousin.. baru nak naik...

on d way ke kete.. hujan turun ngan lebatnyee... nasib baik kitorang sempat...

so en amir... nnt bebile kite bawak diorang lagi yee...


Saturday, 7-Jun-2008 09:04 Email | Share | | Bookmark
Trip to Zoo Taiping

baby yaya!!
tolak jgn tak tolak ....
 
View all 12 photos...
Lama dah tak update fp ni... nnt kene kutuk bersawang pulak... kan ckiah kan...

Last month kitorang pi laa melawat zoo taiping for 3rd time... requested by my beloved daughter.. suke sgt nak pi zoo... tapi bile dekat zoo dia punye excitement biase jee... tension betoi... dah le malaih nak jalan .. naik stroller .. selamat abahnye dr nak dukung yaya...

pepagi dah pi... siap masak bawak bekal lagi.. ibunye yg terlebih excited.. sampai around 1030am..
pusing satu zoo samapai koi 1230pm.. elok je habis.. hujan turun dgn lebatnye... nasib baik laa sempat habis pusing... memang penat berjalan... berpeloh... kalau naik tren nye tak syok le pulak .. tak feel kehidupan haiwan di sana..

best jugak laa zoo ni... sebab byk binatang...habis je terus balik.. sebab hujan lebat sgt.. malaih nak pusing2 kat taiping....


Monday, 12-May-2008 04:36 Email | Share | | Bookmark
Flower Girl.....

 
 
Ni gambo lama anak dara i.. rasenye masa Feb 2008 punye wedding.. the babysitter request her to become Flower Girl.. ape lagi anak dara i .. suke sgt... "yaya nak kawin yeee ibu.. bile ni yaya nak kawin " suke sesangat..

tapi ade perkara lucu happened on that day... kami berdua ni kelam kabut laa bersiap .. lepas tu nak ambik hubby at ofis pulak .. dia keje then terus pi kenduri tu... Nak jadi cerite... " Ibu.. yaya nak encing laaa..." so kami pun pi toilet.. sekali bile angkat gaun dia... tetgk alamak .. dia tak pakai panty... adiuh kes naya ni.. anak aku pun jadi kelam kabut... "macam mana ni ibu.." aku pun nasihat kan dia.. yaya dok diam2 tau.. jgn selak2 gaun tau... haha

n sampai ke hujung majlis anak i berjaya meng'control' gerak geri dia.. kalau tak kes malu....


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net